Riool ontstoppen Rotterdam

Een riool ontstoppen in Rotterdam doen wij graag voor u!

Het riool ruikt niet bepaald lekker, maar het is wel een zeer fijne voorziening. Afvalwater en resten kunnen zo netjes worden afgevoerd en verwerkt. Krijgt u op een dag problemen met uw riolering? Het riool ontstoppen in Rotterdam is wat onze specialisten dagelijks doen. U belt ons voor een afspraak en Ontstoppingsbedrijf Rotterdam komt er zo snel mogelijk aan.

Rioolontstopping Rotterdam: wat doen wij voor u?

Onze experts beschikken over allerlei middelen om het riool op een veilige en effectieve manier te ontstoppen. Zo gebruiken zij bijvoorbeeld een frees met daarop speciale boorkoppen. Deze ‘slaan’ het vuil uit uw leidingen zonder beschadigingen te veroorzaken.

Onze specialisten werken ook met hogedrukreinigers. Door de krachtige waterdruk verpietert het vuil en kunnen de resten meteen door de leiding worden afgevoerd. Erg handig en u ziet er niets van. In weer andere gevallen kunnen onze experts ook ontstoppingsveren gebruiken.

Kosten riolering ontstoppen Rotterdam

Kosten van riolering ontstoppen in Rotterdam? De kosten voor het riool ontstoppen in Rotterdam kunnen per situatie verschillen. Niet alle blokkades zijn namelijk even makkelijk te verwijderen. Onze expert moet dan ook per opdracht tot een kostenberekening op maat komen. Hij doet dat aan de hand van de volgende vragen:

 • Waar zit de blokkade precies?
 • Waardoor wordt de blokkade veroorzaakt?
 • Hoe diep zit de blokkade?
 • Welke overlast ervaart u van de blokkade?
 • Hoe hoog woont u?
 • Wat is de staat van uw riool?
 • Is er misschien een uitgebreide inspectie nodig? Is de kans op een volgende blokkade namelijk groot door andere rioolproblemen?
 • Met welk gereedschap moet de blokkade opgelost worden?
 • Hoeveel werkuren zijn nodig om het probleem op te lossen?
Mocht de specialist een ernstiger probleem vermoeden, zoals een gebroken leiding of wortelgroei in de leidingen, dan zal hij zijn plannen moeten aanpassen. Het gaat dan niet meer om het verwijderen van een verstopping, maar liggen vervanging, reparatie of renovatie zelfs wel in het verschiet. U weet dit pas als er een inspectie is uitgevoerd.

Hoe voorkomt u een blokkade in uw riolering?

Een goed werkend riool is altijd het resultaat van goed onderhoud. Aan een verzakking van een riool kunt u weliswaar vrij weinig doen, maar de staat van de leidingen heeft u zelf in de hand. Met deze tips helpen we u graag op weg.

 1. Giet geen vette resten door uw afvoeren. Deze kunnen uw afvoeren namelijk ernstig verstoppen.
 2. Gebruik geen chemische middelen voor het ontstoppen van het riool. Uw leidingen kunnen er namelijk van smelten.
 3. Reinig uw afvoeren eens per maand met soda en heet water. Of gebruik soda en azijn. Soda helpt goed tegen vet en azijn helpt tegen kalk.

Riool ontstoppen Rotterdam door een expert? Een goede keuze.

Soms kan een blokkade in het riool niet voorkomen worden. In dat geval moet u onze Rotterdamse rioolspecialist bellen. Hij kan snel en zonder schade uw riool ontstoppen in Rotterdam en omgeving. Ziet u ons telefoonnummer al staan? U kunt ons direct bellen om een afspraak te maken. Heeft u nog vragen over onze dienst? Ook dan bent u van harte welkom.

Riool ontstoppen Rotterdam?

Wij staan 24/7 voor u klaar!