Riool verstopt Rotterdam

Een riolering verstopping in Rotterdam lossen wij graag voor u op!

Een riool verstopt in Rotterdam raakt verstopt als de resten zich in een leiding ophopen en geen afvalwater of andere resten meer doorlaten. Deze resten kunnen om verschillende redenen zijn blijven steken. Graag leggen we uit hoe en wat onze Rotterdamse specialisten eraan kunnen doen. Leest u even verder of belt u ons meteen voor een afspraak? Aan u de keuze!

De riolering verstopt? 7 mogelijke oorzaken

 1. U heeft teveel resten doorgespoeld waardoor de afvoer niet alles in één keer kan verwerken.
 2. Een voorwerp is per ongeluk in een afvoer beland.
 3. De hoofdleiding zit verstopt, waardoor meerdere voorzieningen niet meer werken.
 4. Door een scheur in een leiding - of een verschoven leiding - blijven de resten steken tussen de leidingen. Gaandeweg hopen de resten zich steeds meer op.
 5. Een leidingbreuk kan ook tot verstoppingen leiden. Ook ontstaan er lekkages.
 6. Gescheurde, gebroken of verschoven leidingen kunnen het gevolg zijn van een grondverzakking of door veroudering van het riool.
 7. Wortelgroei in leidingen komt ook voor en dan vooral bij leidingen die van gres of gietijzer zijn gemaakt. Deze leidingen worden steeds vaker vervangen door buizen van pvc.

Verstopt riool verhelpen: hoe en wat?

U regelt een afspraak met onze vakman. Hij komt dan zo snel mogelijk om het verstopte riool te verhelpen. Hij kiest het gereedschap en gaat direct aan de slag.

 • De verstopping wordt met een gewone ontstoppingsveer of verenmachine verwijderd.
 • Of: de verstopping wordt met een hogedrukreiniger weggehaald.
 • Denkt de expert aan een ernstiger probleem? Dan kan hij besluiten om een inspectie uit te voeren. Dit overlegt hij uiteraard vooraf met u.
 • Wordt er een defect in het riool gevonden, dan zal de specialist een nieuw plan van aanpak voorstellen. U krijgt dan te horen of er eventuele reparaties nodig zijn en wat het volledige traject u gaat kosten.
 • Riool verstopt, maar verder zonder onderliggende problemen verholpen? Dan kunt u afrekenen met PIN en uw dagelijkse bezigheden voortzetten!

Kosten verstopt riool verhelpen Rotterdam

Om tot een specifieke prijs te kunnen komen, moet de specialist weten welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Dat weet hij pas zeker als hij bij u langskomt voor een ingreep. Desalniettemin kunt u ons alvast bellen voor een prijsopgave. Dan krijgt u in ieder geval alvast een beeld van de kosten.

Riolering verstopt: u ruikt ook een rioolstank?

Verstoppingen zijn erg vervelend, maar stank uit het riool is dat evenzeer. Door het penetrante aroma kunt u zich lastig concentreren op uw bezigheden thuis of op uw werk. Onze specialist kan de bron van de stank opsporen. Hetzij met het blote oog, hetzij met een rookgenerator. U hoeft ons alleen maar te bellen.

Is uw riool verstopt in Rotterdam? Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Een afspraak met een Rotterdamse riooldeskundige is zo gemaakt. U belt en de vakman plant uw opdracht meteen in. Dreigt een afvoer te overstromen? Snelle interventie is dan zeker gewenst. Onze vakmannen staan 24/7 klaar, het hele jaar door.

Riool verstopt in Rotterdam?

Wij staan 24/7 voor u klaar!