Afvoer verstopt Rotterdam

Is uw afvoer verstopt door een voorwerp of door afvalresten? Eigenlijk maakt dit niet uit, want onze rioolvakman in Rotterdam kan alle soorten verstoppingen verwijderen. U toetst ons nummer in en u krijgt hem rechtstreeks te spreken. Wat mag hij voor u betekenen?

Afvoer verstopt? Dan zit u hier goed.

Wij hebben alle expertise in huis om afvoer verstoppingen op te lossen. Onze vakmannen doen dit werk namelijk iedere dag. Ook u hoeft geen dag langer last te hebben van een verstopping. Schakel met onze expert en u geniet van de volgende voordelen!

 • U krijgt binnen 24 uur hulp.
 • Onze lokale vakman is snel ter plaatse.
 • Alle oplossingen zijn milieuvriendelijk. Geen chemicaliën!
 • Helder kostenplaatje. Geen verrassingen achteraf!
 • Onze vakman is ook in het weekend en op feestdagen beschikbaar.
 • U krijgt vrijblijvende tips om uw afvoeren te onderhouden.
 • U kunt altijd met PIN betalen.

Professionele aanpak bij een verstopte afvoer

Het verwijderen van een verstopping gebeurt meestal met mechanisch gereedschap Hierbij kunt u denken aan een hogedrukreiniger of een verenmachine. Soms kan een verstopping ook met handgereedschap worden opgelost. Schoonmaakdoekjes bijvoorbeeld, kunnen in bepaalde gevallen beter met een traditionele ontstoppingsveer worden verwijderd. U heeft dan wel iemand nodig die voorzichtig met de veer kan omgaan, anders raken zowel uw afvoer als uw leidingen beschadigd.

Soms volstaat het om alleen de sifon schoon te maken. Deze doet dienst als stankslot onder een afvoer. Een sifon vindt u meestal onder wasbakken, gootstenen en badkuipen (als ze daar niet ingebouwd zijn). Het zelf demonteren en monteren van een sifon is overigens geen aanrader. Dit onderdeel kan uit vele deeltjes bestaan. Bij slechte montage kunt u last krijgen van lekkages. Dat betekent nog meer overlast in uw woning of bedrijf!

Afvoer verstopt? Dit zijn de kosten voor een Rotterdamse expert

Als u belt voor een opdracht, moet onze specialist rekening houden met allerlei soorten problemen. Eerst zoekt hij ter plekke uit wat er moet gebeuren. Uiteindelijk bepaalt hij een duidelijke en toepasselijke prijs. Deze komt tot stand aan de hand van de volgende punten:

 • De hardnekkigheid van de verstopping
 • De locatie van de verstopping (hoe diep zit deze?)
 • Het wel of niet uitvoeren van een inspectie
 • Het wel of niet uitvoeren van reparaties of renovaties
 • Het gebruik van gereedschap en reparatiematerialen
 • Het aantal werkuren
Vaak is verwijdering van de blokkade en nareinigen van de afvoeren voldoende. Wordt de verstopping door iets ernstigers veroorzaakt? Onze experts zullen dan misschien delen van de riolering moeten repareren, renoveren of vervangen. In extreme gevallen kan het hele rioolstelsel worden vervangen, bijvoorbeeld als deze zeer verouderd is en alleen nog maar problemen oplevert. Voor dit soort grote projecten krijgt u altijd eerst een plan van aanpak inclusief een overzichtelijke kostenberekening aangeboden.

Voor een verstopte afvoer belt u ons. Geen ander.

Zelf aan een verstopte afvoer werken? Dit wilt u graag vermijden. Het kan namelijk veel tijd in beslag nemen, zonder de garantie dat het lukt. Eén telefoontje en een afspraak met onze Rotterdamse vakman is zo geregeld. U bent nog maar één stap verwijderd van de oplossing!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!